НАВЧАННЯ ONLINE

КУРСИ
ONLINE

"Внутрішній аудитор системи HACCP"

“Адміністрування в ресторані”

"Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000"

“ОНЛАЙН HACCP — PROFI-club випускний”

“Англійська для поварів”

ВЕБІНАРИ ONLINE

ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”

“Проектування, оснащення торгових площ та магазинів”

"Сучасне харчове Законодавство. Застосування спрощеного підходу впровадження
системи HACCP "

OFFLINE НАВЧАННЯ

КУРСИ OFFLINE

"Внутрішній аудитор системи HACCP"

“Адміністрування в ресторані”

"Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000"

«Основи сервісу в ресторані»

“Бармен - Офіціант на круїзних судах ”

СЕМІНАРИ OFFLINE

ПРАКТИКУМ «Ресторан в цифрах»

“Система HACCP для HoReCa”

Проектування та оснащення ресторанів, кафе, барів

СЕМІНАР «Ефективне управління рестораном»

Практикум «Харчова безпека – 2022»

ПРАКТИКУМ «Кава з перших рук»

НАШІ ВИКЛАДАЧІ:

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua