ПРОФЕСІЙНИЙ
КОНСАЛТИНГ

Наша основна мета — це підвищення ефективності діяльності Вашої компанії і економічних показників підприємства. Індивідуальний підхід до наших клієнтів і розуміння специфіки бізнесу є запорукою успішної співпраці з нами.
Наша основна мета — це підвищення ефективності діяльності Вашої компанії і економічних показників підприємства. Індивідуальний підхід до наших клієнтів і розуміння специфіки бізнесу є запорукою успішної співпраці з нами.
— На етапі планування проведемо оцінку Вашого бізнес-проекту і перспектив його розвитку
— На етапі багаторічної роботи Вашого закладу ресторанного бізнесу ми навчимо і / або підберемо кваліфікований персонал
— На етапі коли ваш бізнес переживає труднощі — ми проведемо аналіз діяльності компанії і запропонуємо антикризову програму
— Якщо Ви представляєте компанію-постачальника продуктів харчування або технологічного харчового обладнання, об’єкт громадського харчування, освітній заклад або просто зацікавлені у співпраці — зв’яжіться з нами. Ми налаштовані на конструктивне спілкування, готові розглянути Ваші пропозиції і відповісти на всі питання.

Ми допомагаємо нашим клієнтам в досягненні мети, а їх високі вимоги і постійно зростаюча конкуренція допомагає нам бути професіоналами своєї справи.
Ми надаємо професійні послуги початківцям та досвідченим рестораторам в організації та управлінні закладами:

1. Розробка меню ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Ваших побажань:

  • Розробка асортиментного переліку страв (основне, десертне, барне меню)
  • Складання технологічних та калькуляційних карт страв, участь в процесі формування цінової політики
  • Опрацювання меню і навчання персоналу кухні Вашого закладу
  • Консультування щодо постачальників та інгредієнтів

2. Сприяння в підборі персоналу, навчання персоналу на наших тренінгах та практичних майстер-класах

3. Комплексне оснащення Вашого підприємства

4. Розробка і впровадження системи харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

Наші послуги:

— Ресторан «під ключ»
— Ребрендинг ресторану
— Антикризова програма ресторанів або кафе
— Розробка концепції ресторану
— Розробка і впровадження системи харчової безпеки
— Бізнес планування
— Технологічне проектування
— Підбір і навчання співробітників
— Розробка меню

ОНЛАЙН
КУРСИ

ОФФЛАЙН
КУРСИ

ПІДБІР
ПЕРСОНАЛУ

КОНСАЛТИНГ
В HORECA

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua