Menu
Menu
СЕМІНАР "Ефективне управління рестораном"
Це авторська програма, розроблена для власників, директорів, керівників закладами сфери HoReCa
Поєднавши три основних напрямки: фінанси, маркетинг і управлінську частину ви зможете отримати успішну модель бізнесу.
ДЕТАЛІ КУРСУ
-Тривалість навчання: з 10:00 до 18:00
— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
— Умови участі: Тільки за попереднім бронюванням
— Для груп учасників і партнерів працює система знижок
ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ
1. Управління рестораном і людьми
— Ідея бізнесу і місце (ресторану, кафе, бару)
— Повноваження персоналу на всіх рівнях і управління персоналом
— Взаємодія роботи: кухня — зал
— Основні помилки ресторатора / управлінця, в тому числі в плануванні виробничих процесів
— Контроль і дотримання сервісу в ресторані
— Вибір постачальників і робота з ними, основні принципи
— Визначення критеріїв ефективності для ключових процесів: Продажі, Виробництво, HR, Маркетинг, Логістика, Інновації
— Ідея бізнесу і місце (ресторану, кафе, бару)
— Повноваження персоналу на всіх рівнях і управління персоналом
— Взаємодія роботи: кухня — зал
— Основні помилки ресторатора / управлінця, в тому числі в плануванні виробничих процесів
— Контроль і дотримання сервісу в ресторані
— Вибір постачальників і робота з ними, основні принципи
— Визначення критеріїв ефективності для ключових процесів: Продажі, Виробництво, HR, Маркетинг, Логістика, Інновації
2. Управління кухнею
— Розробка та оновлення меню відповідно до концепції ресторану
— Оптимізація витрат кухні
— Підбір обладнання, інвентарю та посуду
— Робота з постачальниками, переоблік і документообіг
— Стандартизація виробничих процесів і контроль персоналу
— Тенденції розвитку кулінарного мистецтва та ресторанного бізнесу в цілому
— Розробка та оновлення меню відповідно до концепції ресторану
— Оптимізація витрат кухні
— Підбір обладнання, інвентарю та посуду
— Робота з постачальниками, переоблік і документообіг
— Стандартизація виробничих процесів і контроль персоналу
— Тенденції розвитку кулінарного мистецтва та ресторанного бізнесу в цілому
3. Фінансовий облік в ресторані
— Оподаткування та форми власності;
— Плановий товарообіг, всі переваги детального плану. Аналіз продажів, АВС аналіз.
— Точка беззбитковості, як не обдурити себе.
— Бюджетування
— Cashflow, p&l
— Прибуток: операційний і чистий, в чому різниця і як зрозуміти що ви заробляєте.
— Оподаткування та форми власності;
— Плановий товарообіг, всі переваги детального плану. Аналіз продажів, АВС аналіз.
— Точка беззбитковості, як не обдурити себе.
— Бюджетування
— Cashflow, p&l
— Прибуток: операційний і чистий, в чому різниця і як зрозуміти що ви заробляєте.
4. Маркетинг і реклама в ресторані
— Маркетинговий план — основні статті для ресторанного бізнесу, види реклами та просування
— Основи маркетингового аналізу конкурентного середовища і бажань споживача
— Рекламний бюджет — як правильно розрахувати? Які можуть бути помилки при розрахунку і як їх уникнути?
— План просування (розкручування) ресторану / кафе / бару
— Оцінка ефективності маркетингу: очікування і реальність
— Нестандартні підходи і нововведення в маркетингу для ресторану
— Маркетинговий план — основні статті для ресторанного бізнесу, види реклами та просування
— Основи маркетингового аналізу конкурентного середовища і бажань споживача
— Рекламний бюджет — як правильно розрахувати? Які можуть бути помилки при розрахунку і як їх уникнути?
— План просування (розкручування) ресторану / кафе / бару
— Оцінка ефективності маркетингу: очікування і реальність
— Нестандартні підходи і нововведення в маркетингу для ресторану
Графік навчання:
10:00 — 10:15 — привітання організаторів
10:15 — 13:00 — виступ спікера
13:00 — 14:00 — обід
14:00 — 17:30 — виступ спікера
17:30 — 17:45 — відповіді на запитання учасників
17:45 — 18:00 — заключне слово організаторів та видача іменних сертифікатів
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ