СЕМІНАР + ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції:
«Харчова безпека»
Кількість місць в групі обмежена!
Умови навчання: іменний сертифікат для кожного учасника + матеріали
Програма 1 частина:
МОДУЛЬ 1
Законодавчі вимоги. Огляд Основних законодавчих актів.
УВАГА!!! Зміни 2021 року. Рекомендації по підготовці.
МОДУЛЬ 2
МОДУЛЬ 3
Накази МОЗ про безпечність харчових продуктів. Увага — НОВІ ВИМОГИ!!!
Вимоги до супровідних документів. Проведення лабораторних досліджень. Мікробіологічні показники до сировини та готових харчових продуктів.
Вимоги до пакувальних матеріалів
Огляд вимоги НАССР. Міжнародні стандарти. Корисні посилання. Практичні рекомендації по виконанню Програм-передумов. Документація НАССР.
7 принципів НАССР. Особливості для різних галузей.
Верифікація. Простежуваність. Процедури вилучення та відклику. Алгоритм виконання. Складання програм навчання.
Програма 2 частина:
МОДУЛЬ 1
Маркування харчових продуктів. Розгляд Закону України. Складання етикетки на харчовий продукт.
МОДУЛЬ 2
МОДУЛЬ 3
СПІКЕР — Вікторія Облак сертифікований аудитор (ISO 22000, ISO 9001, FSSC, аудитор закладів ресторанного господарства), спеціаліст з харчової безпеки, загальний досвід роботи у галузі — більше 15 років (Головний технолог ТМ «Приправка», QA manager (керівник відділу якості) фабрика NESTLE, керівник відділу забезпечення якості ТД «Золота миля», Директор виробництва “Gastra»)
Таймінг тренінгу:
09:45 — 10:00 — реєстрація учасників
10:00 — 10:10 — привітання і знайомство з учасниками
10:10 — 13:00 — виступ спікера
13:00 — 14:00 — перерва
14:00 — 16:45 — друга частина, та відповіді на запитання учасників
16:45 — 17:00 — видача іменних сертифікатів
Навчальна програма розроблена для:
- Виробників харчових продуктів
- Технологів
- Спеціалістів з якості
- Юристів харчових підприємств
- Фахівців харчової продукції
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ