СЕМІНАР + ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції:
«Харчова безпека»

 Кількість місць в групі обмежена! 

Умови навчання: іменний сертифікат для кожного учасника + матеріали

Програма 1 частина:

 МОДУЛЬ 1

Законодавчі вимоги. Огляд Основних законодавчих актів.
УВАГА!!! Зміни 2021 року. Рекомендації по підготовці.

МОДУЛЬ 2

Дозвільні документи для діяльності харчових виробництв
Отримання експлуатаційного дозволу. Державна реєстрація потужності.  Медичні огляди персоналу. Технологічна документація.                                             Добровільна  сертифікація. Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції. Маркування харчових продуктів.

 

МОДУЛЬ 3

Вимоги до харчових продуктів.
Накази МОЗ про безпечність харчових продуктів.            Увага — НОВІ ВИМОГИ!!!
Вимоги до супровідних документів. Проведення лабораторних досліджень. Мікробіологічні показники до сировини та готових харчових продуктів.
Вимоги до пакувальних матеріалів

 

МОДУЛЬ 4
 
НАССР – впровадження, документація, аудити
Огляд вимоги НАССР. Міжнародні стандарти. Корисні посилання. Практичні рекомендації по виконанню Програм-передумов. Документація НАССР.
7 принципів НАССР. Особливості для різних галузей.
Верифікація. Простежуваність. Процедури вилучення та відклику. Алгоритм виконання. Складання програм навчання.
 
МОДУЛЬ 5
 
Перевірки Держпродспоживслужбою. Плани та періодичність перевірок. Поради – як підготуватися.
Розгляд критеріїв виконання вимог. Уніфіковані форми акту.

Програма 2 частина:

 МОДУЛЬ 1

Маркування харчових продуктів. Розгляд Закону України. Складання етикетки на харчовий продукт.

МОДУЛЬ 2

Документація  HACCP. Розгляд основних вимог до ППУ. Практичні поради. Застосування «дерева рішень».    План ХАССП.                                               

 

МОДУЛЬ 3

Супровідні документи на продуктцію.  ТТН. Декларація виробника. Розробка технічних умов.  Порядок рєестрації. Документи для реалізації продукції.
 

СПІКЕР — Вікторія Облак сертифікований аудитор (ISO 22000, ISO 9001, FSSC, аудитор закладів ресторанного господарства), спеціаліст з харчової безпеки, загальний досвід роботи у галузі — більше 15 років (Головний технолог ТМ «Приправка», QA manager (керівник відділу якості) фабрика NESTLE, керівник відділу забезпечення якості ТД «Золота миля», Директор виробництва “Gastra»)

Таймінг тренінгу:

09:45 — 10:00 — реєстрація учасників
10:00 — 10:10 — привітання і знайомство з учасниками
10:10 — 13:00 — виступ спікера
13:00 — 14:00 — перерва
14:00 — 16:45 — друга частина, та відповіді на запитання учасників
16:45 — 17:00 — видача іменних сертифікатів

Навчальна програма розроблена для:

- Виробників харчових продуктів
- Технологів
- Спеціалістів з якості
- Юристів харчових підприємств
- Фахівців харчової продукції

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

E-mail: proficlub@ukr.net

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua