Menu
Menu
ОФФЛАЙН ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
ДЕТАЛІ КУРСУ
— Графік навчання: 1 раз на місяць
— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
— Оплата навчання: можливість готівкового / безготівкового розрахунку
— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
— Оплата навчання: можливість готівкового / безготівкового розрахунку
ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ
1-й блок
— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
— Уніфікована форма акта перевірки — короткий інструктаж по проходженню перевірок
— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства
2-й блок
— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
— Причини зниження ефективності системи HACCP
— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
— Уніфікована форма акта перевірки — короткий інструктаж по проходженню перевірок
— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства
2-й блок
— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
— Причини зниження ефективності системи HACCP
Оновлена програма для закладів ресторанного господарства:
— власників, директорів та управляючих закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
— шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
— технологів та менеджерів з якості
— закупівельників, постачальників і заведуючих складом
— адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару
ВИКЛАДАЧ НА ПРАКТИКУМІ
Сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства, спеціаліст по розробці та впровадженню НАССР на підприємствах харчової, промисловості та у сфері закладів ресторанного господарства
Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі «НАШІ ВИКЛАДАЧІ»
Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі «НАШІ ВИКЛАДАЧІ»
Умови навчання:
— кількість учасників 8 — 16 в групі
— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
— додатково — сертифікат
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ