Стандарт ISO 22000. Від теорії до практики

Деталі курсу:

 Графік навчання: 

    2 дні — очний формат  

    4 дні — онлайн формат

 —  до 10 учасників в групі 

 —  висококваліфіковані і практикуючі викладачі

Программа курса:

1 Частина: Вступ 

Огляд стандартів серії ISO. Огляд  FSSCIFSBRC.  Структура стандартів серії ISO, інтеграція. Ключові поняття. Терміни та визначення. Переваги впровадження та сертифікації. 

 
2.Частина: Процесний підхід
-Цикл PDCA.
Операційні та організаційні ризики. Методологія управління ризиками. Практичні поради.

3.Частина Контекст організації

Визначення контексту. Огляд методології.  Визначення потреб зацікавлених сторін. Політика, цілі, лідерство.

4.Частина Програми передумови
-Огляд основних вимог. Впровадження. Розробка документації. Моніторинг. Практичні кейси впроваджених програм.

5.Частина Керування небезпечними чинниками
-Попередні кроки (команда НАССР, описи, блок-схеми) Поняття ООПУ (OPRP) та ККТ (ССР). Дерево рішень.  Валідація та веріфікація.

6.Частина Документообіг системи 

— Обов’язкова документована інформація. Управління (створення, зберігання, тиражування)

7.Частина Внутрішній аудит системи         
 -Огляд стандарту ISO 19011:2018 діяльності Методологія проведення. Практичні поради
 

8.Частина Сертифікація (Представник органу по сертифікації)
-Схеми сертифікації. Як вибрати орган по сертифікації. Проведення сертифікаційних та наглядових аудитів. Вимоги. Практичні поради як підготуватися до сертифікації.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ:

— Керівники груп HACCP на підприємствах
— Внутрішні аудитори з харчової безпеки на виробництвах
— Консультанти, які залучаються до планування та проведення внутрішніх аудитів систем менеджменту у відповідності до вимог стандарту ISO 22000
— Аудитори, які хочуть підвищити свою кваліфікацію
— Керівники компаній, які планують співпрацю з торговими мережами (особливо якщо плануєте випуск продукції під власною ТМ)

Після закінчення навчання учасник проходить тестування та отримує іменний сертифікат

Підготовка кандидатів в аудитори системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018)
- Навчальні матеріали

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

АДРЕСА:

Україна, м. Київ

E-mail:  profiіclub@ukr.net

ТЕЛЕФОН: 

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ