✅ Онлайн - курс у записі: "САНІТАРНО - ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ"

ДЕТАЛІ КУРСУ

— Тривалість навчання: 6 модулів
— Вартість навчання: 750 грн.

🔷 Місце проведення: Група — Telegram
🔷 Доступ до матеріалів курсу — 6 місяців

Що отримує учасник лекції?

Практика + Теорія

— огляд сучасного законодавства у сфері харчової безпеки
— практичні поради щодо дотримання норм та правил системи HACCP
— можливість навчити свій персонал

Програма:

🔸МОДУЛЬ -1 Які вимоги до приміщення
🔸МОДУЛЬ -2 Як забезпечити гігієну персоналу
🔸МОДУЛЬ -3 Які вимоги до продуктів та готової продукції
🔸МОДУЛЬ -4 Які чек-листи та документи повинні бути
🔸 МОДУЛЬ -5 Що таке система НАССР
🔸 МОДУЛЬ -6 Як проходять перевірки та як підготуватись

Це навчальна програма, спеціально розроблена для:

-для власників, співробітників кафе кав’ярень, пекарен, ресторанів

-працівників кондитерських та кулінарних виробництв

-співробітників харчових підприємств

ЛЕКТОР :
Вікторія Облак

  • Внутрішній аудитор ISO 22000:2018
  • Аудитор FSSC вер. 5
  • Внутрішній аудитор GMP+ Аудитор закладів ресторанного господарства
  • Методолог онлайн освіти
  • Засновник «Фабрика UA консалтинг»

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

E-mail:   proficlub@ukr.net

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua