Запрошуємо на серію практичних вебінарів"

Ми готові відповісти на питання!

Додаткові послуги: сертифікат + матеріали

Умови участі:
Для участі необхідно заповнити заявку на сайті

ОТРИМАЙТЕ МАКСИМУМ ! Навчання — вдома або в офісі.

🔶 "Сучасне харчове Законодавство. Як підготуватися та пройти перевірку"

🔻 У нас обмежена кількість місць на всі види навчання, оскільки якість і ефективність для нас - це найважливіші критерії.
Вартість навчання: уточнюйте у менеджера (сертифікат + матеріали)
Кількість місць обмежена!

🔻 Наш спікер- Вікторія ОБЛАК — сертифікований аудитор, фахівець з розробки та впровадження НАССР, ISO 22000, практик, який успішно підготував до перевірок десятки підприємств.


ПРОГРАМА:

-Що необхідно знати оператору ринку харчових продуктів: -Огляд Закону № 771, Наказу № 590.
-Дозвільні документи для діяльності.
-Огляд Закону «Про державний контроль».
-Права та обов’язки оператора ринку.
-Акти перевірок. Огляд основних питань та вимог та критерії виконання.
-Практичні поради. Огляд прикладів невідповідностей з Актів ДПСС.
-Відповіді на питання.

🔶 "Застосування спрощеного підходу для малих підприємств (пекарні, кафе, кав’ярні, бари)"

❗ Розповімо про права та обов'язки оператора ринку, розкриємо основи законодавчих актів та актів перевірок. Ви зможете задати питання, які стосуються саме вашого підприємства і отримати розгорнутий кваліфіковану відповідь.

❗ Запрошуємо власників, директорів кафе, кав'ярень, барів і пекарень. Будемо обговорювати особливості розробки документації та практичного впровадження НАССР на малих підприємствах.

ПРОГРАМА:

-Група НАССР при спрощеному підході.
-План НАССР та оцінка небезпечних чинників.
-Особливості розробки документації та впровадження НАССР на малих підприємствах.
-Огляд документів та записів.
-Приклади документації.
-Практичні поради з впровадження.
-Відповіді на питання.

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua