Menu
Menu
Додаткові послуги: сертифікат + матеріали
Умови участі:
Для участі необхідно заповнити заявку на сайті
ОТРИМАЙТЕ МАКСИМУМ !
"Сучасне харчове Законодавство. Як підготуватися та пройти перевірку"
У нас обмежена кількість місць на всі види навчання, оскільки якість і ефективність для нас - це найважливіші критерії.
Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
Кількість місць обмежена!
Наш спікер- Вікторія ОБЛАК — сертифікований аудитор, фахівець з розробки та впровадження НАССР, ISO 22000, практик, який успішно підготував до перевірок десятки підприємств.
ПРОГРАМА:
-Що необхідно знати оператору ринку харчових продуктів: -Огляд Закону № 771, Наказу № 590.
-Дозвільні документи для діяльності.
-Огляд Закону «Про державний контроль».
-Права та обов’язки оператора ринку.
-Акти перевірок. Огляд основних питань та вимог та критерії виконання.
-Практичні поради. Огляд прикладів невідповідностей з Актів ДПСС.
-Відповіді на питання.
-Що необхідно знати оператору ринку харчових продуктів: -Огляд Закону № 771, Наказу № 590.
-Дозвільні документи для діяльності.
-Огляд Закону «Про державний контроль».
-Права та обов’язки оператора ринку.
-Акти перевірок. Огляд основних питань та вимог та критерії виконання.
-Практичні поради. Огляд прикладів невідповідностей з Актів ДПСС.
-Відповіді на питання.
"Застосування спрощеного підходу для малих підприємств (пекарні, кафе, кав’ярні, бари)"
Розповімо про права та обов'язки оператора ринку, розкриємо основи законодавчих актів та актів перевірок. Ви зможете задати питання, які стосуються саме вашого підприємства і отримати розгорнутий кваліфіковану відповідь.
❗ Запрошуємо власників, директорів кафе, кав'ярень, барів і пекарень. Будемо обговорювати особливості розробки документації та практичного впровадження НАССР на малих підприємствах.
ПРОГРАМА:
-Група НАССР при спрощеному підході.
-План НАССР та оцінка небезпечних чинників.
-Особливості розробки документації та впровадження НАССР на малих підприємствах.
-Огляд документів та записів.
-Приклади документації.
-Практичні поради з впровадження.
-Відповіді на питання.
-Група НАССР при спрощеному підході.
-План НАССР та оцінка небезпечних чинників.
-Особливості розробки документації та впровадження НАССР на малих підприємствах.
-Огляд документів та записів.
-Приклади документації.
-Практичні поради з впровадження.
-Відповіді на питання.
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ