ВИКЛАДАЧІ
PROFI CLUB

Головною гордістю ProfiClub є наші викладачі, довідченні майстри своєї справи та практикуючі фахівці! Вони завжди готові пояснити складне простими словами, навчити тому, що знають самі та надати практичну допомогу Вашому бізнесу!

Лушпак
Марта

Освіта:
— вища, інженер-механік
— бакалавр по спеціальності «Харчові технології»
— сертифікований аудитор за стандартами ISO 22000,9001

Досвід роботи:
— у сфері сертифікації — 18 років
— участь у сертифікаційних аудитах — 18 років
— розробка систем управління  понад 50 компаній, провеення тренінгів та навчань

Спеціалізація:
— розробка систем управління для підприємств (молочної, м’ясопереробної, плодово-ягідної промисловості та закладів ресторанного господарства)
— проведення тренінгів щодо вимог стандартів (НАССР, ISO 9001/22000/14001)
— підготовка випробувальних лабораторій до акредитації у НААУ

Катерина
Асеева

Освіта:

— менеджмент організації 

Досвід роботи:

— в ресторанному бізнесі — понад 14 років

— фахівець з управлінського обліку

— розробки та ведення фінансового обліку підприємств

Спеціалізація:
— фінансовий аналіз стану компанії
— проведення навчальних курсів

Чемеринська
Марія

Освіта:

— Кухар 4 разряда. Офіціант. Бармен 5 розряду
— Магістр психології, викладач психології у вищих навчальних закладах

Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі — 15 років
— відкриття 5 локальних закладів та 38 закладів мережі
— викладання у ВНЗ — 3 роки
— проведення семінарів та майстер-класів 

Спеціалізація:
— відкриття і розвиток ресторанів, організація роботи залу, підбір і навчання персоналу
— відкриття розвиток мережі кав’ярень

Облак
Вікторія

Освіта:
— ХНУ им. В.Н. Каразіна Біотeхнология, кандидат біологичних наук

Спеціалізація:
— Сертифікований аудитор в системі УКРСЕПРО
— Фахівець з розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, ISO 9001:2015 на підприємствах харчової, промисловості, громадського харчування, медичної, машинобудівної галузі, сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства.

— Сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства.
-Засновник «Фабрика решений»

Кравченко
Яна

Освіта:
— Курси дієтології, «Сучасна естетична дієтологія», викладач А.Юдінаа
— Харківський аерокосмічний університет, економіст

Досвід:
— викладання курсу «Сучасна естетична дієтологія» і бізнес-курс «Кабінет дієтолога-консультанта»

Спеціалізація:
— Програми (супровід) з оздоровлення співробітників підприємств.
— Супровід пацієнтів, які перебувають на програмах схуднення (стабілізації, набору ваги).
— Загальні та індивідуальні програми з профілактики сезонних хвороб.

— Персональний дієтолог-консультант в спортивному клубі 5-й елемент
— Керівник і викладач в навчальному центрі краси та здоров’я «Garlic +»
— Член Асоціації дієтологів України

Алексєєнко
Роман

Освіта:
— інженер-технолог по напрямку «Технологія харчування»
— інженер-будівельник за напрямок «Промислове та цивільне будівництво»

Досвід роботи:
— інженер-технолог проектних відділів
— архітектор-координатор будівельних проектів
— керівник проектно-технічного бюро

На даний момент:

— Сертифікований інженер-проектувальник за технологією будівельного виробництва і фахівець з розробки та впровадження стандартів HACCP (ІСА СЕРТ Україна)

Головіна
Людмила

Освіта:

— Вища, Київський медичний інститут ім. О.О.Богомольця
— Кандидат медичних наук за спеціальністю «Гігієна»


Досвід роботи:
— ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», начальник відділу контролю якості
— «МакДональдз Юкрейн Лтд», начальник відділу гарантії


— Аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів

Блохіна Анна

Освіта:

— Диплом кандидата економічних наук (PhD in Economics).
— Диплом «New Managers for Ukraine»-NORDPRAKTIK, Швеція.
— Сертифікат «Основи франчайзингу ресторанного бізнесу» — Торгово Економічна палата Вашингтона.
-Сертифікат програми підготовки менеджерів  Tacis Managers’ Training — ЕС
— Диплом фахівця «Економіка і Менеджмент»-ДНУЗТ

Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі  більше 15 років
стажування у Франції, Швеції, Німеччини та США
— Засновник PROFI CLUB Consulting

Мухарська
Людмила

Освіта:
— Київський медичний інститут, санітарно-гігієнічний факультет
— Українська Академія державного управління при Президентові України, державне управління

Досвід роботи:
— Лікар-бактеріолог, лікар-епідеміолог в СЕС МОЗ України
— Директор Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ України
— Перший заступник Головного державного санітарного лікаря України

Лікар вищої категорії. Заслужений лікар України

Погорецька
Алла

Освіта:
— Спеціаліст з фінансів
— Фахівець із стандартизації, сертифікації та якості
— Інженер-технолог виробництва і переробки продуктів тваринництва

Досвід роботи:
— У сфері державного технічного регулювання – 18 років

— Розробка та впровадження систем менеджменту (ISO 9001, ISO 14001, НАССР, ISO 22000, FSSC 22000) на підприємствах різних галузей – понад 12 років
— Проведення навчань, семінарів, тренінгів – понад 10 років

— Сертифікований аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005, НАССР) та систем управління якістю (ISO 9001)

Барабаш
Оксана

Досвід:

— засновниця власного унікального напряму приготування їжі «Природна кухня», її перша булка цільнозернового хліба на заквасці випечена в 2007 році
— проводить майстер-класи по хлібу з 2009 року
— має сертифікати Еко-школи Любави живої, ОБ’ЄДНАНА UGB (м Гіссен, Німеччина)

На даний момент:
— майстер обрядового хліба і автор книги «Рецепти української кухні»
— співпрацює і розробляє меню для ресторанів Києва «SANPAULO», «PONTO», вегетеріанскіх ресторанів «TRI» і «Імбір», студії «Новий Вік», і власного кафе «PRANA»

Костянтин Лукьяненко

Шеф — кухар

Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі — 18 років
— шеф-тренер в Al.Cuisine.
— су-шеф в «Ruby Princes»
— проведення майстер-класів та тренінгів понад 5 років
— шеф в «Café Kumir» и Restaurant «Terem Project»,

Спеціалізація:
— Європейська, середземноморська кухня
— Стандартизація технологічних процесів кухні ресторану
— Дієтичне, вегетаріанське, веганські харчування
— Розробив меню і рецепти для ресторану «Voncimer» в Загребі

Бур'ян Сергій

Освіта:
-перекладач, викладач англійської та німецької мови
— фахівець економіка підприємства

Досвід роботи:

— в рекрутингу – 20 років
— в ресторанному у бізнесі – більше 15 років
— досвід роботи в провідних зарубіжних крюингах
— проведення тренінгів 12років
— підготовка та навчання персоналу для роботи в готельно-ресторанному департаменті
— Розвиток ресторанів.  Підбір і навчання персоналу

На даний момент:
— Директор PROFI CLUB
— Бізнес-тренер з підготовки персоналу на круїзні судна

Олена Жидкова

Освіта


Ддиплом МВА Sity Business School.

Фахівець економіка підприємства

Досвід роботи:

У фінансовому секторі- 19 років

— Бізнес-тренер

Консультант з управлінського обліку
 Підбір і навчання персоналу


На даний момент:
— Фінансовий директор «Кратос»

ОНЛАЙН
КУРСИ

ОФФЛАЙН
КУРСИ

ПІДБІР
ПЕРСОНАЛУ

КОНСАЛТИНГ
В HORECA

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua