ВИКЛАДАЧІ
PROFI CLUB
Лушпак
Марта
Освіта:
— вища, інженер-механік
— бакалавр по спеціальності «Харчові технології»
— сертифікований аудитор за стандартами ISO 22000,9001
Досвід роботи:
— у сфері сертифікації — 18 років
— участь у сертифікаційних аудитах — 18 років
— розробка систем управління понад 50 компаній, провеення тренінгів та навчань
Спеціалізація:
— розробка систем управління для підприємств (молочної, м’ясопереробної, плодово-ягідної промисловості та закладів ресторанного господарства)
— проведення тренінгів щодо вимог стандартів (НАССР, ISO 9001/22000/14001)
— підготовка випробувальних лабораторій до акредитації у НААУ
Катерина
Асеева
Освіта:
— менеджмент організації
Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі — понад 14 років
— фахівець з управлінського обліку
— розробки та ведення фінансового обліку підприємств
Спеціалізація:
— фінансовий аналіз стану компанії
— проведення навчальних курсів
Чемеринська
Марія
Освіта:
— Кухар 4 разряда. Офіціант. Бармен 5 розряду
— Магістр психології, викладач психології у вищих навчальних закладах
Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі — 15 років
— відкриття 5 локальних закладів та 38 закладів мережі
— викладання у ВНЗ — 3 роки
— проведення семінарів та майстер-класів
Спеціалізація:
— відкриття і розвиток ресторанів, організація роботи залу, підбір і навчання персоналу
— відкриття розвиток мережі кав’ярень
Облак
Вікторія
— ХНУ им. В.Н. Каразіна Біотeхнология, кандидат біологичних наук
Спеціалізація:
— Сертифікований аудитор в системі УКРСЕПРО
— Фахівець з розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, ISO 9001:2015 на підприємствах харчової, промисловості, громадського харчування, медичної, машинобудівної галузі, сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства.
— Сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства.
-Засновник «Фабрика решений»
Кравченко
Яна
— Курси дієтології, «Сучасна естетична дієтологія», викладач А.Юдінаа
— Харківський аерокосмічний університет, економіст
Досвід:
— викладання курсу «Сучасна естетична дієтологія» і бізнес-курс «Кабінет дієтолога-консультанта»
Спеціалізація:
— Програми (супровід) з оздоровлення співробітників підприємств.
— Супровід пацієнтів, які перебувають на програмах схуднення (стабілізації, набору ваги).
— Загальні та індивідуальні програми з профілактики сезонних хвороб.
— Персональний дієтолог-консультант в спортивному клубі 5-й елемент
— Керівник і викладач в навчальному центрі краси та здоров’я «Garlic +»
— Член Асоціації дієтологів України
Алексєєнко
Роман
Освіта:
— інженер-технолог по напрямку «Технологія харчування»
— інженер-будівельник за напрямок «Промислове та цивільне будівництво»
Досвід роботи:
— інженер-технолог проектних відділів
— архітектор-координатор будівельних проектів
— керівник проектно-технічного бюро
На даний момент:
— Сертифікований інженер-проектувальник за технологією будівельного виробництва і фахівець з розробки та впровадження стандартів HACCP (ІСА СЕРТ Україна)
Головіна
Людмила
— Вища, Київський медичний інститут ім. О.О.Богомольця
— Кандидат медичних наук за спеціальністю «Гігієна»
Досвід роботи:
— ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», начальник відділу контролю якості
— «МакДональдз Юкрейн Лтд», начальник відділу гарантії
— Аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів
Блохіна Анна
Освіта:
— Диплом кандидата економічних наук (PhD in Economics).
— Диплом «New Managers for Ukraine»-NORDPRAKTIK, Швеція.
— Сертифікат «Основи франчайзингу ресторанного бізнесу» — Торгово Економічна палата Вашингтона.
-Сертифікат програми підготовки менеджерів Tacis Managers’ Training — ЕС
— Диплом фахівця «Економіка і Менеджмент»-ДНУЗТ
Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі більше 15 років
стажування у Франції, Швеції, Німеччини та США
— Засновник PROFI CLUB Consulting
Мухарська
Людмила
— Київський медичний інститут, санітарно-гігієнічний факультет
— Українська Академія державного управління при Президентові України, державне управління
Досвід роботи:
— Лікар-бактеріолог, лікар-епідеміолог в СЕС МОЗ України
— Директор Департаменту організації санітарно-епідеміологічного нагляду МОЗ України
— Перший заступник Головного державного санітарного лікаря України
Лікар вищої категорії. Заслужений лікар України
Погорецька
Алла
Освіта:
— Спеціаліст з фінансів
— Фахівець із стандартизації, сертифікації та якості
— Інженер-технолог виробництва і переробки продуктів тваринництва
Досвід роботи:
— У сфері державного технічного регулювання – 18 років
— Розробка та впровадження систем менеджменту (ISO 9001, ISO 14001, НАССР, ISO 22000, FSSC 22000) на підприємствах різних галузей – понад 12 років
— Проведення навчань, семінарів, тренінгів – понад 10 років
— Сертифікований аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005, НАССР) та систем управління якістю (ISO 9001)
Барабаш
Оксана
— засновниця власного унікального напряму приготування їжі «Природна кухня», її перша булка цільнозернового хліба на заквасці випечена в 2007 році
— проводить майстер-класи по хлібу з 2009 року
— має сертифікати Еко-школи Любави живої, ОБ’ЄДНАНА UGB (м Гіссен, Німеччина)
На даний момент:
— майстер обрядового хліба і автор книги «Рецепти української кухні»
— співпрацює і розробляє меню для ресторанів Києва «SANPAULO», «PONTO», вегетеріанскіх ресторанів «TRI» і «Імбір», студії «Новий Вік», і власного кафе «PRANA»
Костянтин Лукьяненко
Досвід роботи:
— в ресторанному бізнесі — 18 років
— шеф-тренер в Al.Cuisine.
— су-шеф в «Ruby Princes»
— проведення майстер-класів та тренінгів понад 5 років
— шеф в «Café Kumir» и Restaurant «Terem Project»,
Спеціалізація:
— Європейська, середземноморська кухня
— Стандартизація технологічних процесів кухні ресторану
— Дієтичне, вегетаріанське, веганські харчування
— Розробив меню і рецепти для ресторану «Voncimer» в Загребі
Бур'ян Сергій
Освіта:
-перекладач, викладач англійської та німецької мови
— фахівець економіка підприємства
Досвід роботи:
— в рекрутингу – 20 років
— в ресторанному у бізнесі – більше 15 років
— досвід роботи в провідних зарубіжних крюингах
— проведення тренінгів 12років
— підготовка та навчання персоналу для роботи в готельно-ресторанному департаменті
— Розвиток ресторанів. Підбір і навчання персоналу
На даний момент:
— Директор PROFI CLUB
— Бізнес-тренер з підготовки персоналу на круїзні судна
Олена Жидкова
Освіта
Ддиплом МВА Sity Business School.
Фахівець економіка підприємства
Досвід роботи:
У фінансовому секторі- 19 років
— Бізнес-тренер
Консультант з управлінського обліку
— Підбір і навчання персоналу
На даний момент:
— Фінансовий директор «Кратос»
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ