ПІДБІР
ПЕРСОНАЛУ
Ми експерти в ресторанній сфері та маємо чітку спеціалізацію в своїй діяльності за функціональним принципом. Ми володіємо високим рівнем інформованості та знань ринку, його лідерів та актуальних трендів, що в підсумку забезпечує нам конкурентну перевагу.
Ми підтримуємо міцні ділові контакти з багатьма співробітниками закладів ресторанного бізнесу, тому володіємо самою оперативною, точною і достовірною інформацією про інтереси кандидатів і запити роботодавців. Наші клієнти отримують кращих фахівців в свою команду. Ми підходимо до вирішення завдань своїх клієнтів системно і з усією відповідальністю, професійно і швидко закриваючи питання, строго дотримуючись при цьому принципів конфіденційності.
Етапи співпраці:
- Ви озвучуєте свої вимоги до кандидатів і умови найму, обираєте зручну форму співпраці і підписуєте договір.
- Ми знаходимо, оцінюємо, відбираємо найкращих кандидатів і презентуємо їх Вам.
- Ви зустрічаєтеся з відібраними кандидатами, обираєте одного і приймаєте його на роботу — ВАКАНСІЯ ЗАКРИТА
Умови співпраці:
— Терміни закриття вакансій: 1-4 тижні в залежності від складності проекту.
— Презентації перших кандидатів надаються протягом 5-10 робочих днів
Актуальні вакансіЇ
Кухарі та кондитери всіх категорій
Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.
- Помічник кухаря – 850$-900$
- Demi chef de partie – 1840$
- Сhef De Partie – 2450$
Вимоги:
розмовний англійський (рівень не нижче Intermediate)
кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****
Офіціанти та бармени
Зарплата залежить від посади і рівня кваліфікації.
- Офіціант (помічник офіціанта) бар / ресторан — 1100$-2800$
- Бармен (помічник бармена) — 1200$-2800 $
Вимоги:
— англійський (рівень не нижче Intermediate)
— кваліфікація відповідає стандартам сервісу 5 *****
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ