Перейти к содержимому
proficlub.com.ua
  • HACCP + ОРГАНИЗАЦИЯ РАБОТЫ И ОСНАЩЕНИЕ СОВРЕМЕННОГО БАРА
  • ВЕБИНАР: «Служба доставки ресторана»
  • Вебинары «Подготовка к проверкам заведений общественного питания»
  • Вебінар «Санітарно-гігієнічні вимоги для закладів HoReCa»
  • ВЕБІНАРИ «Підготовка до перевірок закладів громадського харчування»
  • Викладачі ProfiClub
  • Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP
  • Все курсы PROFICLUB
  • Главная — ProfiClub Украина
  • Головная ProfiClub
  • Заходи та курси ProfiClub
  • Консалтинг в HoReCa
  • Контакти компанії ProfiClub
  • Контакты ProfiClub
  • Курс – Английский для поваров
  • Курс – Англійська для поварів
  • КУРС «Основи сервісу в ресторані»
  • КУРС «Основы сервиса в ресторане»
  • Курс Администратор в ресторане
  • КУРС Адміністрування в ресторані
  • Курс Бармен-Официант на круизных судах
  • Курс Бармен-Офіціант на круїзних судах
  • Курс Внутренний аудитор системы HACCP
  • Курс Разработка и внедрение системы ISO 22000
  • КУРС: Внутренний аудитор системы пищевой безопасности заведений ресторанного бизнеса
  • Мероприятия и курсы PROFICLUB
  • Навчання OFFLINE
  • Навчання ONLINE від ProfiClub
  • О компании ProfiClub
  • Обучение ONLINE от ProfiClub
  • ОНЛАЙН HACCP — PROFI-club випускний
  • Онлайн курс НАССР — PROFI CLUB выпускной
  • ОНЛАЙН-КУРС Внутрішній аудитор системи HACCP
  • ОФФЛАЙН ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
  • ОФФЛАЙН ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa” — ua
  • Підбір персоналі від ProfiClub
  • Подбор персонала от ProfiClub
  • ПРАКТИКУМ «КАВА З ПЕРШИХ РУК»
  • ПРАКТИКУМ «Ресторан в цифрах»
  • ПРАКТИКУМ «Ресторан в цифрах»
  • ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
  • ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
  • Преподаватели курсов и семинаров ProfiClub
  • Про компанію ProfiClub
  • Продукция ProfiClub
  • Продукція ProfiClub
  • Проектирование и оснащение ресторанов, кафе, баров
  • Проектування та оснащення ресторанів, кафе, барів
  • Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000
  • Семинары и курсы от ProfiClub
  • СЕМІНАР «Ефективне управління рестораном»
  • Управление и мотивация персонала
  • УПРАВЛІННЯ ТА МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ
  • Усі курси ProfiClub
  • Услуги консалтинга
  • Эффективное управление рестораном в новых условиях
  • pcl
    • Головна
    • Про компанію
    • Навчання
    • Консалтінг
    • Підбір персоналу
    • Продукція
    • Заходи
    • Контакти
    Menu
    • Головна
    • Про компанію
    • Навчання
    • Консалтінг
    • Підбір персоналу
    • Продукція
    • Заходи
    • Контакти
    • Головна
    • Про компанію
    • Навчання
    • Консалтінг
    • Підбір персоналу
    • Продукція
    • Заходи
    • Контакти
    Menu
    • Головна
    • Про компанію
    • Навчання
    • Консалтінг
    • Підбір персоналу
    • Продукція
    • Заходи
    • Контакти

    НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

    МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

    Україна, м. Київ

    E-mail: proficlub@ukr.net

    НАПИСАТИ НАМ

    Анна Блохіна

    +38 (067) 564-38-54
    +38 (063) 701-34-16

    МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

    Facebook-f Instagram Telegram

    Замовити навчання:

    E-mail: proficlub@ukr.net

    ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК!
    Залишити резюме!

      Імя:



      Телефон:



      Вставьте файл с резюме



      Оставьте резюме!

        Имя:



        Телефон:



        Залиште файл резюме



        Записаться на курс!

          Имя:



          Телефон:



          Мейл:




          Записатися на курс!

            І`мя:



            Телефон:



            Мейл:




            Передзвоніть мені!

              І`мя:



              Телефон:



              Заказать звонок

                Имя:



                Телефон:



                Напишіть нам!

                  І`мя:



                  Телефон:



                  Мейл:



                  Напишіть нам:



                  Напишите нам!

                    Имя:



                    Телефон:



                    Мейл:



                    Напишите нам: