ОНЛАЙН - PROFICLUB випускний

Ми допоможемо нарешті впровадити систему HACCP на Вашому підприємстві

ДЕТАЛІ КУРСУ

 Графік навчання: 6 занять по 1,5 години (ZOOM)
 Старт — Лютий   2024 р.

Вартість навчання — три різних пакета:  

  • 4 300 грн. — Базовий
  • 5 600 грн. — Стандарт
  • 6 700 грн. — VIP                                                                                                                  
     — Кількість учасників: від 3 до 5 у групі

Програма складається з 3-х частин:


— Кейс по поглибленої тематиці НАССР
— Обговорення завдань та відповіді на Ваші питання
— Інтерактивний формат спілкування учасників та експертів



Запрошені спікери:
— Компанії по сертифікації
— Компанії, що надають послуги з пест-контролю
— Постачальники тари, миючих засобів, антисептиків, витратних матеріалів

Якщо Ви працюєте у цій сфері і актуальна участь як експерта — зв’яжіться з нами:   proficlub@ukr.net

 

100 кроків-завдань:

Протягом курсу  Вас очікує робота з Ворк-буком, це 100 завдань, які необхідно виконати для розробки процесів HACCP

 

  • Завдання-аудити 
  • Розробка чек-листів
  • Розробка процедур
  • Виконання дій

Нам довіряють:

ФОЗЗІ-ФУД, MAFIA, Salateira, WOG-кафе, Ашан-Україна, Bon Ap Arte, Холдинг емоцій «!FEST», InterContinental, ТехноФуд, Holiday Inn, New York Street Pizza, Львівська майстерня шоколаду і багато інших відомих компаній.

 

Наші переваги:

— у нас — тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
— у нас — зручний формат: Вам не потрібно виходити з дому або офісу, що б задати питання і отримати на них відповідь
— з нами — розумна економія Ваших витрат: вартість курсу значно менше, ніж вартість роботи консультанта

 

 

Вам НЕ підійде курс якщо:

— у Вас немає базових знань по НАССР
— у Вас немає виробничої потужності
— Ви не відвідували курс PROFI CLUB або не пройшли подібну підготовку — в цьому випадку ми запрошуємо  ознайомитися з графіком наших семінарів та вебінарів

Цей курс для тих хто:

— розуміє принципи НАССР
— пройшов базову теоретичну підготовку
— почав впроваджувати систему НАССР у себе на виробництві або в ресторані, але виникли питання
— хоче розібратися у вимогах і нормах законодавства

Організатор-
Експерт:

Вікторія Облак    Фабрика UA

haccp.inform@gmail.com



Організатор-Координатор:

Анна Блохіна     PROFI CLUB   

  proficlub@ukr.net     

- Це не навчальний курс або семінар
- Цей курс спрямований на вирішення Ваших актуальних завдань при впровадженні системи харчової безпеки HACCP
- Цей курс складається з відповідей на Ваші питання і рішення практичних кейсів

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(067)564-38-54
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

E-mail:  proficlub@ukr.net