ОНЛАЙН - PROFICLUB випускний
Ми допоможемо нарешті впровадити систему HACCP на Вашому підприємстві
ДЕТАЛІ КУРСУ
Графік навчання: 6 занять по 1,5 години (ZOOM)
Вартість навчання — два різних пакета:
- 5 600 грн. — Стандарт
- 6 700 грн. — VIP
— Кількість учасників: від 3 до 5 у групі
Програма складається з 3-х частин:
— Кейс по поглибленої тематиці НАССР
— Обговорення завдань та відповіді на Ваші питання
— Інтерактивний формат спілкування учасників та експертів
Запрошені спікери:
— Компанії по сертифікації
— Компанії, що надають послуги з пест-контролю
— Постачальники тари, миючих засобів, антисептиків, витратних матеріалів
Якщо Ви працюєте у цій сфері і актуальна участь як експерта — зв’яжіться з нами: proficlub@ukr.net
100 кроків-завдань:
Протягом курсу Вас очікує робота з Ворк-буком, це 100 завдань, які необхідно виконати для розробки процесів HACCP
- Завдання-аудити
- Розробка чек-листів
- Розробка процедур
- Виконання дій
Нам довіряють:
ФОЗЗІ-ФУД, MAFIA, Salateira, WOG-кафе, Ашан-Україна, Bon Ap Arte, Холдинг емоцій «!FEST», InterContinental, ТехноФуд, Holiday Inn, New York Street Pizza, Львівська майстерня шоколаду і багато інших відомих компаній.
Наші переваги:
— у нас — тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
— у нас — зручний формат: Вам не потрібно виходити з дому або офісу, що б задати питання і отримати на них відповідь
— з нами — розумна економія Ваших витрат: вартість курсу значно менше, ніж вартість роботи консультанта
Вам НЕ підійде курс якщо:
— у Вас немає базових знань по НАССР
— у Вас немає виробничої потужності
— Ви не відвідували курс PROFI CLUB або не пройшли подібну підготовку — в цьому випадку ми запрошуємо ознайомитися з графіком наших семінарів та вебінарів
Цей курс для тих хто:
— пройшов базову теоретичну підготовку
— почав впроваджувати систему НАССР у себе на виробництві або в ресторані, але виникли питання
— хоче розібратися у вимогах і нормах законодавства
Експерт:
Вікторія Облак
Організатор:
Анна Блохіна
- Це не навчальний курс або семінар
- Цей курс спрямований на вирішення Ваших актуальних завдань при впровадженні системи харчової безпеки HACCP
- Цей курс складається з відповідей на Ваші питання і рішення практичних кейсів
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(067)564-38-54
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
E-mail: proficlub@ukr.net