«Кава з перших рук»


Таймінг:  10.00 — 18.00

Вартість 1500грн

Кількість місць в групі обмежена!

ПРОГРАМА:

Блок 1  Виробництво обсмаженої кави

-Походження кави, як ботанічного виду
Види та сорти. Основні країни постачальники зеленої кави.
Класифікація зеленої кави. Технологія обсмаження.
Етапи технологічного процесу. Ступені обсмаження. Оцінка готового продукту. Вимоги до готового продукту.
Моносорти та бленди.
Вимоги до пакування. Пакувальні матеріали.
Обладнання необхідне для виробництва кави.
Практичні поради.

Блок 2  Дозвільні документи для діяльності. Виробнича санітарія. НАССР.

-Основи Законодавства для виробників кави та кав’ярень, барів. Реєстрація потужності.
Необхідний перелік документації для реалізації готової продукції.
Умови зберігання сировини та готової продукції.
Виробнича санітарія та гігієна персоналу.
НАССР. Особливості впровадження.
Технологічна документація. Технічні умови, Сертифікація продукції. Сертифікація виробництва.
Маркування фасованої кави, законодавчі вимоги.

Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції.
Плани та періодичність перевірок. Поради – як підготуватися.

Блок 3  Приготування кави.                 

-Класифікація кавових напоїв.
Технології приготування. Технічні параметри.
Кваліфікація бариста.
Обладнання для приготування. Технічне обслуговування обладнання.
Вимоги до води. Фільтри.

Програма для:

-виробників кави

-власників кав’ярень

 -бариста та технологів

Cпікер 1 - Кузьменко Антон

Обсмажувальник-технолог, працює в компанії
25 Coffee Roasters , спікер 1 блоку практикуму.

Cпікер 2: Тренев Сергій

Спеціаліст в обсмажуванні кави в 25 Coffee Roasters
спікер 1 блоку практикуму

Cпікер 3: Облак Вікторія

Оформлення дозвільних документів, технічні умови, навчання,  сертифиікація, НАССР
спікер 2 блоку практикуму

Cпікер 4: Юрченко Анастасія

Юрченко Анастасія
Бренд-бариста 25 Coffee Roasters
Сертифікована бариста SCA (Specialty Coffee Association),  спікер 3 блоку практикуму 

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua