Внутрішній аудитор системи харчової безпеки
Старт: ЛИСТОПАД - 2024 р.
Графік навчання : 3 тижні + тестування
Формат навчання: ОНЛАЙН
Вартість: 4 500 грн - раннє бронювання
Умови навчання
— Комфортні умови навчання: вдома або в офісі
— Зворотній зв’язок протягом вебінару
— Індивідуальний темп навчання
— Оптимізація витрат на навчання
ПРОГРАМА КУРСУ
I. Безпека харчової продукції
II. Етапи впровадження системи HACCP
III. Практичні аспекти. Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного обладнання підприємств ресторанного господарства. Безпеки харчової продукції. Принципи гігієни в харчовій промисловості.
IV. Роль, обов’язки аудитора
Вимоги до аудиторів (до персональних якостей, освіти, кваліфікації, досвіду роботи). Бажані і небажані якості аудитора
Відповідальність і порядок підготовки аудиторів. Положення про внутрішні аудиторів. Мотивація внутрішніх аудиторів
V. Підготовка до аудиту. Основні поняття і визначення в аудиті. Цілі і принципи аудиту. Критерії ефективності систем якості
Підготовчі кроки і первинний аналіз. Програма та плани проведення аудиту. Розгляд форм і прикладів записів аудитора
VI. Проведення аудиту. Діяльність з проведення аудиту. Керівництво програмою аудиту та його учасники. Роль лідера команди і відповідальність сторін. Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригувальні та запобіжні дії
VII. Навчальні приклади з практики. Розробка системи харчової безпеки на прикладі невеликого кафе. Типові помилки по НАССР. Типові причини неефективності HACCP
— Практичні завдання
— Реальні кейси
— Формування бланків і заповнення шаблонів документі
Після закінчення курсу
Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандартів харчової безпеки
При успішному проходженні тестування кожному учаснику видається сертифікат. У разі незадовільного результату іспиту — можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(067) 564-38-54
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ