"Ресторан в цифрах"

ДЕТАЛІ КУРСУ

— Термін навчання: 1 день — з 10:00 до 18:00
— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера

— Кількість учасників: від 10 до 20 осіб в групі
— Умови навчання:  іменний сертифікат і роздаткові матеріали для кожного учасника

ПРОГРАМА:

— Форма власності: яку обрати і на що вона впливає
— Калькуляційні і технологічні карти, навіщо вони потрібні
— Обов’язкова документація для коректного фінансового обліку. Рух товару «по документам» від приймання до видачі готової страви
— Витрати на товар — витрати які впливають на фінансовий результат підприємства, як і чому
— Собівартість і фудкост, що це і як не вийти за рамки дозволеного
— Інвентаризації як їх зрозуміти і навчитися читати, плюси і мінуси в переобліку
— Основи оподаткування
— Розподіл витрат і основна звітність, яка повинна бути в ресторані
— На даному семінарі ми спробуємо прибрати вічне протистояння між кухнею і бухгалтерією. Спробуємо зрозуміти погляд обох сторін.

Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства:

— власників, директорів і керуючих закладами
— шеф-кухарів, су-шефів, технологів і кухарів
— адміністраторів,  бухгалтерів та економістів


ЛЕКТОР ПРАКТИКУМУ

— досвід роботи в ресторанному бізнесі — більше 10 років
— досвід роботи на всіх ділянках в бухгалтерії, а також розробки і ведення фінансового обліку на виробництві і в кейтерінгу
— спеціалізація: постановка і аудит фінансового обліку, фінансовий аналіз стану компанії 

Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі «НАШІ ВИКЛАДАЧІ»

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua