"Ресторан в цифрах"
ДЕТАЛІ КУРСУ
— Термін навчання: 1 день — з 10:00 до 18:00
— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
— Кількість учасників: від 10 до 20 осіб в групі
— Умови навчання: іменний сертифікат і роздаткові матеріали для кожного учасника
ПРОГРАМА:
— Калькуляційні і технологічні карти, навіщо вони потрібні
— Обов’язкова документація для коректного фінансового обліку. Рух товару «по документам» від приймання до видачі готової страви
— Витрати на товар — витрати які впливають на фінансовий результат підприємства, як і чому
— Собівартість і фудкост, що це і як не вийти за рамки дозволеного
— Інвентаризації як їх зрозуміти і навчитися читати, плюси і мінуси в переобліку
— Основи оподаткування
— Розподіл витрат і основна звітність, яка повинна бути в ресторані
— На даному семінарі ми спробуємо прибрати вічне протистояння між кухнею і бухгалтерією. Спробуємо зрозуміти погляд обох сторін.
Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства:
— власників, директорів і керуючих закладами
— шеф-кухарів, су-шефів, технологів і кухарів
— адміністраторів, бухгалтерів та економістів
ЛЕКТОР ПРАКТИКУМУ
— досвід роботи в ресторанному бізнесі — більше 10 років
— досвід роботи на всіх ділянках в бухгалтерії, а також розробки і ведення фінансового обліку на виробництві і в кейтерінгу
— спеціалізація: постановка і аудит фінансового обліку, фінансовий аналіз стану компанії
Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі «НАШІ ВИКЛАДАЧІ»
НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ
ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА
+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16
МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ