ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”

ДЕТАЛІ КУРСУ

— Графік навчання: 1 раз на місяць

— Вартість навчання: уточнюйте у менеджера
— Оплата навчання: можливість готівкового / безготівкового розрахунку

ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ

1-й блок

— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP
— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
— Уніфікована форма акта перевірки — короткий інструктаж по проходженню перевірок
— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства

2-й блок

— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі
— Причини зниження ефективності системи HACCP

Оновлена програма для закладів ресторанного господарства:

— власників, директорів та управляючих закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
— шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
— технологів та менеджерів з якості
— закупівельників, постачальників і заведуючих складом
— адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару 

ВИКЛАДАЧ НА ПРАКТИКУМІ

Сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства, спеціаліст по розробці та впровадженню НАССР на підприємствах харчової, промисловості та у сфері закладів ресторанного господарства

Особа лектора може відрізнятися у різних містах, але її рівень професіоналізму та программа навчання відповідає заявленому анонсу. За більш детальною інформацією про лектора звертайтеся до організатора. З особами всіх наших лекторів можете ознайомитися в розділі «НАШІ ВИКЛАДАЧІ»

Умови навчання:

— кількість учасників  8 — 16 в групі
— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
— додатково — сертифікат 

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ

МЫ ЗНАХОДИМОСЬ:

Україна, м. Київ

проспект Петра Григоренка, 1

E-mail: profi.cl@i.ua

ТЕЛЕФОН МЕНЕДЖЕРА

+38(044)232-36-28
+38(063)701-34-16

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ИНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЗМІ

E-mail: profi.cl@i.ua